AK PARTİ MİLLETİYLE BÜYÜYOR, GENÇLİĞİ İLE YÜRÜYOR

AK PARTİ MİLLETİYLE BÜYÜYOR, GENÇLİĞİ İLE YÜRÜYOR

İl Başkanı Kaplan ilk defa oy kullanacak gençlerle buluşmaları sürdürüyor

A+ A-



AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve ÜniAk birimi ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan koordinesinde ‘2023’te İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ Programları devam ediyor. Düzenlenen programda ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen İl Başkanı Mustafa Kaplan bir taraftan Ak Parti hükümetlerinin icraatlarını paylaştı, diğer taraftan gençlerin taleplerini aldı. İl Başkanı Kaplan “AK Parti milletiyle büyüyor, gençliği ile yürüyor” diye konuştu.

 

GENÇLERLE SOHBET

Ak Parti Kırıkkale teşkilatı yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını hiç ara vermeden sürdürüyor. Bir taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunarak onların taleplerini alan teşkilat yöneticileri diğer taraftan taleplerin çözümü için girişimlerde bulunuyor. 2023 yılında ilk defa oy kullanacak genç seçmenlerle de sık sık bir araya gelen Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan ‘2023’te İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ programlarını da sürdürüyor. AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve ÜniAk birimi tarafından organize edilen programa katılan İl Başkanı Kaplan burada gençlerle sohbet etti. Bir taraftan Ak Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımlar ve devrim niteliğindeki adımları anlatan Kaplan diğer taraftan gençlerden gelen soruları cevapladı.

 

2023’TE İLK OYUM ERDOĞAN’A, İLK OYUM AK PARTİ’YE

Gençlik Kolları Başkanlığımız koordinesinde ‘2023’te İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ Programında 2023’te ilk oyunu kullanacak seçmen kardeşlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugünün ve yarının gerçek sahiplerine AK Parti’nin geride kalan 20 yılını ve yarını Türkiye Yüzyılı’nı anlattık. Partimiz gençlere büyük önem veriyor çünkü onlar büyük Türkiye’nin geleceği ve umut ışığı. Bu ziyaretlerimizde Ak Parti’nin Türkiye’ye ve dünyaya kazandırdığı 20 yıllık hizmetler anlatırken 2023 Türkiye’sinde yine AK Parti’nin dev projeleri sayesinde ivme kazanacağını anlatıyoruz. Gençlerden gördüğümüz destek bizi mutlu ediyor. AK Parti milletiyle büyüyor, gençliği ile yürüyor” dedi.


Bu haber toplam 381 defa okunmuştur